Leffailta Kuopiossa 7.11.2024!

11.10.2024

Tule mukaan nauttimaan leffasta ja kuulemaan Insinööriliiton ajankohtaisia kuulumisia

Kuopion Insinöörit järjestää kaikille insinööriliiton jäsenille tarkoitetun jäsenhankinnallisen leffaillan marraskuun alussa Kuopion Scalassa.

Elokuvana: Ismo – maailman hauskin ulkopuolinen

Illan aikana katsomme yksityisnäytöksenä uuden stand-up komiikkaa ja dokumenttielokuvaa yhdistävän elokuvan  Ismo – maailman hauskin ulkopuolinen, joka kertoo rakastetusta koomikko Ismo Leikolasta. Tämä humoristinen ja koskettava dokumentti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Ismon elämään ja uraan lähietäisyydeltä. Elokuvassa seurataan Ismon matkaa suomalaisesta pikkukaupungista kansainväliseksi koomikkotähdeksi, hänen haasteitaan ja voittojaan stand-up-maailmassa, sekä hänen henkilökohtaisia hetkiään niin lavalla kuin sen ulkopuolella. Elokuva on täynnä naurua, sydämellisyyttä ja inspiroivia hetkiä, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

Ennen elokuvaa kuulemme lyhyesti ajankohtaisia kuulumisia Insinööriliiton edunvalvonnan saralta.

Yhdistys tarjoaa kaikille osallistujille popcornit ja juoman leffaevääksi.

Ilmoittaudu ja tuo kaverisi mukaan

Muistathan ilmoittautua mukaan tapahtumaan viimeistään 22.10. mennessä. Ota mukaasi myös insinööriksi valmistunut kaverisi tai kolleegasi tutustumaan toimintaamme ja verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Tapahtuman omavastuu on jäseneltä 5 € ja avecilta 10 € (sisältää leffalipun, juomat ja popcornit).

Tervetuloa nauttimaan hyvästä seurasta ja hauskasta elokuvasta. Nähdään leffaillassa!

 

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta: Insinööriliitto | Jäsenilta - leffa Ismo Leikolasta (ilry.fi)

Esimakua leffasta (Trailer) pääset kurkistamaan täältä: Finnkino - ISMO - Maailman hauskin ulkopuolinen